Reisspecialist drukt ronde flyers

Ronde flyer, hier ingezet voor de reisbranche. Opvallend en leuk. Leverbaar in diverse afmetingen.

Dit reisbureau, specialist voor zaken zoals autorondreis Zweden met eigen auto of Noorderlicht groepsreis drukte voor zijn deelnamen aan de Vakantiebeurs Utrecht ronde flyers in een stevige papierkwaliteit en met een afwerking met glansfolie. Reisbureau Holmstock Travel is een gewaardeerde klant.

TIP:
Bij het voorbereiden van een flyer met ronde vorm dient natuurlijk direct ook met de ronde vorm van de flyer rekening gehouden te worden. Vraag daarom direct naar onze adviezen en specificaties voor de drukwerk product. Wij helpen u graag met advies en als nodig ook met onze grafische dienstverlening / dtp service.
 


 

Autorondreis met eigen auto

 Wil je met je eigen auto een autorondreis maken door Zweden of Finland, dan is het zeer zeker de moeite waard om eens contact op te nemen met Reisbureau Holmstock Travel . Op hun website staan diverse voorbeeld reizen. Je eigen reis perfect samenstellen, dat doe je samen met Holmstock Travel. Wij hebben daar zelf hele goede ervaringen mee. Daarom maken we hier ook graag even een beetje ruimte voor deze aanbieder van reizen naar Scandinavië.

Groepsreis Noorderlicht Finland

Niet iedereen heeft een eigen auto of wenst met de eigen auto een verre reis te maken. Holmstock Travel biedt daarom groepsreizen aan naar Zweden en Finland. In alle jaargetijden kun je daaraan deelnemen. Denk ook aan een groepsreis Noorderlicht, een fantastische belevenis. Fins Lapland is geweldig. Je kunt je per persoon, per stuk, in schrijven óf je gaat als stel of als groep. Ze rijden de groepsreizen altijd in kleine groepen tot maximaal 8 of 9 personen en vertrekken al vanaf 4 personen. 


We zijn zelf grote fans van Scandinavië. Vandaar dat we hier graag even de ruimte beschikbaar stellen en ons als referentie voor Holmstock Travel met een fikse thumbs up beschikbaar stellen. Ze hebben prachtige reizen, zoals ze het zelf liefdevol noemen: 'ambachtelijk samengesteld'.