Hardcover boek over kanker, biografie van een kanker-patiënt

Een hardcover boek als eindexamen werkstuk.

In het belgische Hechtel is schoonheidsinstituut SKINTHERAPY een uitstekend adres voor wellness en huidverjongingstherapie. Wetenschappelijke methodes zijn de basis voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen.

Haar specialismen uitbreidend heeft eigenaresse Hulya Duran onderzoek gedaan naar de oorsprong en de effecten van kanker. Samen met patient Tony B. stelt ze een indrukwekkend document samen en levert de ruwe teksten en het beeldmateriaal bij ons aan.

Hardcover boek met levering aan België

NLprinters zorgde voor de opmaak en stelde een A5 hardcover boek samen dat gedrukt gaat worden op FSC gecertificeerd offset papier. De druk gebeurt in kleine oplage.
Het hardcover boek wordt garenversterkt gebonden en afgewerkt met kapitaalbandjes en leeslint.

Na gereedstelling in de drukkerij worden de boeken als pakket in België aan de klant geleverd. De klant betaalt geen BTW omdat bij vermelding van het BE nummer - ook wel VAT nr.  genoemd - wij aan 0% BTW-vrij kunnen leveren.

 
Biografie van een kankerpatient, gedrukt als A5-formaat hardcover boek bij drukkerij NLprinters met levering aan Belgie
Hardcover boek in kleine oplage, gedrukt als A5-formaat hardcover boek bij drukkerij NLprinters met levering aan Belgie

 

 

Opties voor afwerking van een hardcover boek.

Als u een hoogwaardig hardcover boek wenst te laten drukken, dan zijn het vaak de aanvullende opties die het verschil maken. Naast een fraai design en een bewuste keuze voor de te gebruiken papiersoort of papiersoorten, is ook de afwerking met extra's altijd een interessant punt voor overleg.
Neem contact op als u hier advies over wenst te ontvangen - wij nemen dat graag mee in een voor u geschikte offerte.

Zie hier ons aanvraagformulier voor het drukken van een hardcover boek. U hoeft geen specialist te zijn om dit in te vullen, zie het als een begin van gesprek. Wij gaan graag met u in overleg!