GEOPEND - De hele zomer staan wij voor u klaar

Niks vakantie 2022 - Wij werken gewoon keihard door! Voor u, onze klant.

Drukkerij & Grafische Support, Advies en Calculatie van drukwerk. Alles draait de hele zomer door op volle toeren. Wij nemen er geen vakantie van.

U kunt ons zoals u dat gewend bent blijvend bereiken via Chat, Mail en Telefoon.

Uiteraard gunnen wij iedereen zijn welverdiende vakantie. Zeker na al die jaren van Covid en #stayhome verplichtingen. En ook ons team krijgt zijn nodige ontspanning zodat we altijd fit en goed gemutst er tegenaan kunnen.

Als leverancier van top klasse drukwerk, scherp geprijsd drukwerk en goed advies moeten we uiteraard fit en fris blijven. En dat doen we ook.
Maar, we zorgen er ook voor dat u als klant ALTIJD op ons kunt rekenen. Maakt niet uit in welke maand van het jaar. Maakt niet uit hoe warm het is of wordt.

Bereidt u zich eventueel alvast voor op het komende beurs seizoen en gaat u straks brochures of een magazine laten drukken ?
Legt u alvast nieuw briefpapier in de kast als voorraad voor de business die er bij u gaat komen in de tweede helft van het jaar?

Of gaat u alvast plannen maken voor uw 2022-2023 kalenders?

In dat geval laten wij u graag weten dat wij u daarbij ook met de opmaak, met het beeldmateriaal & waar nodig met advies kunnen dienen. Zeg maar, als totaal-pakket zodat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft en alles direct goed geregeld is.

 Drukkerij open zomer 2022 - Voor spoed of ander hoogwaardig drukwerk. Altijd scherpe prijs en goed advies.