Flyer in een formaat naar wens

Flyers drukken in een speciaal formaat

Binnen de mogelijkheden die het formaat van een drukpers biedt kunnen wij flexibel omgaan met de formaten van uw flyers. Bij het drukken maken we gebruik van diverse formaten drukplaten, diverse formaten drukpersen en diverse formaten drukvellen. Allemaal technische specificaties waar wij als drukwerk leverancier rekening mee dienen te houden. Deze specificaties bieden opties die wij flexibel met onze klanten kunnen delen. Een van die opties is bijvoorbeeld het kiezen van een eigen formaat voor uw flyer.

De flyers voor het zweedse bedrijf Skomann (gedrukt in 2015)

Deze drukwerk klant heeft gekozen voor het flyer formaat 12x25 cm. met dubbelzijdige bedrukking op 250gr MC mat papier. Het reclamebureau leverde de data correct als PDF aan met rondom 3mm extra beeld voor schoonsnijden.

tryck flygblad med eget storlek eller format för ett billigt pris och moms fritt hos tryckeri SEprinters.se

Offerte aanvragen voor flyers drukken in eigen formaat

Wenst u een offerte voor het drukken van flyers in een speciaal formaat, maakt u dan svp gebruik van ons offerte aanvraag formulier voor het drukken van flyers.

  

Levering aan de zweedse klant exclusief BTW

Zweedse zakelijke klanten met een VAT nummer (en ook bijvoorbeeld Belgische, Duitse of Finse zakelijke klanten) kunnen net zoals alle zakelijke klanten uit de EU bij ons BTW-vrij inkopen. Onze webwinkel houdt daar bij bestelling al rekening mee. U vermeld bij uw bestelling in de opmerkingen uw VAT nummer.